Etkö voi lukea uutiskirjettä? Klikkaa tästä

 

Hyvinvointipalvelut K & K

Elokuu 2017

The great forest

Hyvää kesäistä elokuuta kaikille!

Toivottavasti kesäänne on mahtunut paljon hyviä hetkiä, jotka antavat taas uutta virtaa tulevaa syksyä ja pimeämpiä aikoja varten!

Elokuussa hoitolamme on sovittujen aikojen lisäksi ma 7.8. alkaen auki maanantaista perjantaihin klo 16.00 - 18.00, jolloin voit tulla käymään paikanpäällä varaamassa aikoja, ostamassa lahjakortteja ja sarjakortteja, hyvintointituotteitamme ja kirjoja. Tuolloin on myös mahdollisuus saada non-stop hierontoja, esimerkiksi niska-hartia-pää - alueelle 10 min. 5 euroa. Se on ensiapua oikein kireille lihaksille ja orastavalle lihaskireydestä johtuvalle päänsärylle. Meillä voit tuona aikana myös vain piipahtaa katsomassa tarjouksia ja moikkaamassa meitä istuen hetkeksi kahville, teelle tai kaakaolle. Lämpimästi tervetuloa!

Elokuun tarjoukset:

UUTUUS: JYTKY- HIERONTA

25 euroa / 45 minuuttia. Tule testaamaan uutuus!

Selkä-niska-hartia alueelle valintasi mukaan tehtävät tehohieronta, jossa tehdään ensin kuumilla kiville hieronta ja lopuksi vielä lämmenneet lihakset käsitellään kehoa kunnioittavalla klassisen ja urheiluhieronnan otteilla. Kaikki otteet ovat lempeitä ja kehoasia kuuntelevia. Urheiluhieronta eroaa klassisesta etenkin siinä, että siinä on monipuolisempia hierontaotteita ja hierojalla syvempi sekä monipuolisempi osaaminen ihmisen lihaksista ja anatomiasta. Soveltuu kaikille, joille myös tavallinen hieronta sopii. JALKAPOHJIEN VYÖHYKEHIERONTA

TARJOUS: 30 EUROA/60MIN


Rentouttava jalkapohjien vyöhykepisteisiin ja alueisiin perustuva kokonaisvaltaisesti vaikuttava hieronta. 

NIVELTOIMINTA

VIELÄ EHDIT TUTUSTUMAAN TÄHÄN UUTUUTEEN TARJOUSHINNALLA: 


30 EUROA 60 MIN. 


50 EUROA 90 MIN.


Sopii muun muassa niskajännitykseen, liikeratojen vajavuuksien tutkimiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen, koko kehon kireyksien lievittymiseen. Tehokas ja lempeä niveliin ja niveltoimintaan keskittyvä hoito, jossa myös hierontaa ja erilaisia passiivisia venytyksia ja manuaalisia vipuvarsitekniikoita. Tervetuloa tutustumaan!


LÄMMIN BAMBUKEPPIHIERONTA!


32 EUROA 60 MIN. 

3 KERRAN SARJA: 

60 EUROA (30 EUROA KERTA)

5 KERRAN SARJA: 

145 EUROA (29 EUROA KERTA)


Monen suosikiksi valikoitunut rentouttava ja tehokas lempeä hieronta on jälleen tarjouksessa, Sarjoja ostamalla varmistat, että pääset tarjoushinnalla usemmankin kerran tähän suosittuun hierontaan, vaikka tarjous ehtisi muuten jo umpeutua. Nyt on jälleen hyvä tarjous myös ensikertaa kokeilla bambukeppihierontaa!

Tarjoukset ovat voimassa 4.8. - 31.8.2017 asti. Tarjoukset tulee ostaa elokuun aikana lahja tai sarjakorttina, mikäli haluaa käyttää ne jonain muuna tämän vuoden kuukautena. 

Virkistävää ja voimaannuttavaa elokuuta kaikille! 

Meiltä saat tukea myös syksyn hyvinvointi- ja kuntoilu starttiin, mikäli sellaista olet suunnitellut. Sekä ryhmä-että yksilövalmennusta on saatavilla monipuolisesti juuri sinulle parhaiten soveltuvissa muodoissa.  


Oikein virkistävää, innostavaa ja voimaannuttavaa elokuuta. Nautitaan kauniista aurinkoisista päivistä aina, kun se on mahdollista. Harmaina päivinä oloa voi helpottaa tieto siitä, että meillä ei ole täällä monia hankalia kuumanilmaston ötököitä vaikeita sairauksia kuljettamassa, tai sitten jotain ihan muuta...


Tervetuloa jälleen hoitolalle sekä verkkokauppaamme! 


Aurinkoisin terveisin, 

Kati, Sinikka ja Niko 

Peruuta tilaus tästä

Pakkamestarinkatu 1B, 00520 Helsinki kk-hyvinvointipalvelut.fi  info@kk-hyvinvointipalvelut.fi