Toiminnallinen retriitti – kurssi

admin/ marraskuu 8, 2015/ Uncategorized/ 0 comments

Toiminnallinen retiriitti HELMIKUUSSA LAUANTAINA 13.02. KLO 12 -17

PAIKKA: TERASSITALO, PIKKU-HUOPALAHTI

HINTA: 80 euroa / 50 euroa (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät)

Helmikuun tarjous: Hyvinvointipalvelut K & K:n uutiskirjeen tilaajille Toiminnallinen retriitti 13.02. vain 30 euroa!

Lisätietoa myös seuraavasta linkistä: TOIMINNALLINEN RETRIITTI

Toiminnallisen retriitti kurssin kuvaus

Toiminnallinen retriitti kurssi on kokonaisvaltainen päiväkurssi, jossa yhdistyvät  TOIMINTA, KEHO, TUNNE ja MIELI.

Tutustumme Mindfulnessin, NLP:n, elämäntaidon valmennuksen/Life coaching, Enneagrammin ja Toiminnallisen ryhmätyön harjoituksiin, jotka voit nopeasti omaksua ja siirtää osaksi omaa arkeasi. Voit jatkaa sitten itseäsi kiinnostavan suunnan kanssa työskentelyä eteenpäin. Harjoitusten avulla tutustutaan ja lähestytään monipuolisesti omiin vahvuuksii. Harjoitukset auttavat kirkastamaan toiveitasi ja tavoitteitasi. Päivän aikana on tärkeää myös läsnä olo ja se, että annamme ajan itsellemme. Olemme läsnä TÄSSÄ JA NYT. Mukana on kevyttä liikettä ja toimintaa, joilla sidomme päivän teemat omaan kehoomme ja pysymme virkeinä.  Tämä uusimuotoinen kurssi soveltuu kaikille.

 

Kurssille tarvitset mukaan rennot vaatteet, joissa viihdyt hyvin sekä halutessasi lämpimät tossut tai villasukat.  Myös omat eväät kannattaa ottaa mukaan, tilassa on jääkaappi. Päivän aikana tarjoamme kahvia ja teetä sekä pientä suolaista ja makeaa syötävää.

 

Päivän lähtökohtana on, että muistamme olevamme psyko-fyysis-sosiaalinen olent ja kurssilla lähestytään tämän kokonaisuuden kautta kaikkia päivän teemoja ja harjoituksia.

 

Kurssi on saavuttanut suosiota  juuri sen kokonaisvaltaisuuden ja läsnä oloa painottavan lähestymistavan vuoksi. Kurssi sekä voimaannuttaa, selkeyttää että virkistää omaa olemista ja asioiden käsittelyä. Eri harjoitusten jaksottamista väliin tulevilla Toiminnallisen ryhmätyön harjoituksilla ja oikealla tauotuksella tulee mahdollisuudeksi, että osallistujien vireystila pysyy hyvänä koko päivän ajan.

 

Retriitti tarkoittaa tässä sitä,  että annamme  itsellemme luvan olla läsnä omassa kehossamme, juuri tässä hetkessä  ja siinä tunnetilanteessa,  jossa olemme.  Annamme ajan itsellemme  ja ryhmän kanssa työskentelyyn kokonaisvaltaisesti rakennetun retriitin aikana.  Retriitti ei tarkoita tässä niinkään hiljaisuutta  vaan keskittymistä omaan itseemme  ja toisiimme. Myös meidän kurssillamme retriitti merkitsee sisäistä hiljentymistä kuuntelemaan itseämme, vaikka teemmekin asioita yhdessä ja huumorin ollessa tuomassa iloa toimintaamme. Olemme läsnä TÄSSÄ JA NYT toiminnan, tunteiden ja mielen vaihdellessa eri painotuksin harjoituksesta toiseen.

 

Meille on tärkeää, että kurssin ilmapiiri on hyvä ja iloinen mahdollistaen samalla asioiden oivaltamisen ja oman kehon sekä sisäisen viisauden kuuntelemisen.

 

Tervetuloa nauttimaan kanssamme voimaannuttavasta kurssista!

 

Toiminnallisen retriitin ohjaajat:

 

 

 

 

 

Martti Pekkanen

Toiminnallisen ryhmätyön ohjaaja TRO, Tarinateatteriohjaaja TTO, actor-traine

Puh: 0407717979

s-posti: pekkanen.martti@gmail.com

 

 

Kati Saarinen

Yhteiskuntatieteiden maisteri, YTM,

MB®Elämäntaidon valmentaja.

Hyvinvointipalvelut K & K

Forever business owner.

Puh: 0465672604

tr@hypatia.fi

kati.saarinen@kk-hyvinvointipalvelut.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment