ELOKUUN TARJOUKSET!

admin/ elokuu 3, 2017/ Tarjoukset ja uutuudet/ 0 comments

Elokuun tarjoukset:

UUTUUS: JYTKY- HIERONTA

25 euroa / 45 minuuttia. Tule testaamaan uutuus!

Selkä-niska-hartia alueelle valintasi mukaan tehtävät tehohieronta, jossa tehdään ensin kuumilla kiville hieronta ja lopuksi vielä lämmenneet lihakset käsitellään kehoa kunnioittavalla klassisen ja urheiluhieronnan otteilla. Kaikki otteet ovat lempeitä ja kehoasia kuuntelevia. Urheiluhieronta eroaa klassisesta etenkin siinä, että siinä on monipuolisempia hierontaotteita ja hierojalla syvempi sekä monipuolisempi osaaminen ihmisen lihaksista ja anatomiasta. Soveltuu kaikille, joille myös tavallinen hieronta sopii. 

JALKAPOHJIEN VYÖHYKEHIERONTA

TARJOUS: 30 EUROA/60MIN

Rentouttava jalkapohjien vyöhykepisteisiin ja alueisiin perustuva kokonaisvaltaisesti vaikuttava hieronta.

NIVELTOIMINTA

VIELÄ EHDIT TUTUSTUMAAN TÄHÄN UUTUUTEEN TARJOUSHINNALLA: 

30 EUROA 60 MIN. 

50 EUROA 90 MIN.

Sopii muun muassa niskajännitykseen, liikeratojen vajavuuksien tutkimiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen, koko kehon kireyksien lievittymiseen. Tehokas ja lempeä niveliin ja niveltoimintaan keskittyvä hoito, jossa myös hierontaa ja erilaisia passiivisia venytyksia ja manuaalisia vipuvarsitekniikoita. Tervetuloa tutustumaan!

LÄMMIN BAMBUKEPPIHIERONTA!

32 EUROA 60 MIN. 

3 KERRAN SARJA: 

60 EUROA (30 EUROA KERTA)

5 KERRAN SARJA:

145 EUROA (29 EUROA KERTA)

Monen suosikiksi valikoitunut rentouttava ja tehokas lempeä hieronta on jälleen tarjouksessa, Sarjoja ostamalla varmistat, että pääset tarjoushinnalla usemmankin kerran tähän suosittuun hierontaan, vaikka tarjous ehtisi muuten jo umpeutua. Nyt on jälleen hyvä tarjous myös ensikertaa kokeilla bambukeppihierontaa!

Tarjoukset ovat voimassa 4.8. – 31.8.2017 asti. Tarjoukset tulee ostaa elokuun aikana lahja tai sarjakorttina, mikäli haluaa käyttää ne jonain muuna tämän vuoden kuukautena. 

Leave a Comment