TOUKOKUUN TARJOUKSET

admin/ toukokuu 7, 2017/ Ilmoitukset ja tapahtumat/ 0 comments

UUTUUKSIA!

Toukokuu on IMUKUPPITEKNIIKOIDEN kuukausi.

Imukupit ovat myös tehokkaita itsehoitovälineitä kotiin.

 

Kasvojen uutuus hemmottelu on INFINITE UNELMA – Toukokuun tarjous 20 euroa 45 min. (Norm. 45 euroa). Tule tutustumaan uutuus tuotesarja Infiniteen  ja kasvojen hoitoon imukupeilla torstaina  11. 5 klo 18-20 pidettävään tuote- ja hemmotteluiltaan!

Kasvohieronta on loistava tapa poistaa päivän stressi ja väsymys ja säilyttää ihon terve hehku. Bellabaci-kuppi kasvoille stimuloi ihotoimintoja syvällä kudoksessa lisäten verenkiertoa ja ihon uusiutumista.Mustapäät syntyvät talin jähmettyessä ihohuokosiin. Kun tukos hapettuu, se muuttuu väriltään mustaksi. Bellabaci-kuppi imee ihon rasvoja syvältä ihohuokosista ennen kuin ne muuttuvat mustapäiksi jättäen ihon puhtaaksi ja kirkkaaksi. – Bellaci-

kasvojen-silikoninen-imukuppiinfinite

 

TEHOHIERONTA – IMUKUPPIHIERONTA 60 min TOUKOKUUN TARJOUS 35 euroa! (Norm. 55 euroa). Toukokuussa myös sarjahierontatarjous 80 euroa 3 kertaa eli 30 euroa kerta. (Norm. sarjahinta 120 euroa 3 kertaa eli 40 euroa kerta). Sarjakortin voi maksaa hoitolalla käteisellä tai kortilla tai laskulla 2 erässä.

Kumisia imukuppeja käytetään vapauttamaan toksiineja lihaksesta ja edistämään veren- ja imunestekiertoa aiheuttamalla tuoreen veren, hapen ja ravinteiden syöksyn ihon pintaan. Kupeissa syntyy imupaine, kun niitä puristetaan ja ne asetetaan iholle. Tämä vetää ylös alempia kudoksia, jolloin kehon puhdistusjärjestelmä pääsee paremmin poistamaan patoutuneita kuona-aineita, toksiineja, rasva- ja nestekertymiä.

Mitä on selluliitti

  • Rasvasolut kärsivät hapen ja ravinteiden puutteesta
  • Kuona-aineiden ja hiilidioksidin poisto hidastuu
  • Kudosnesteiden normaali kierto hidastuu, jolloin neste lisääntyy selluliittikerroksessa
  • Kuona-aineet kerääntyvät rasvasolun ympärille, jolloin aineenvaihdunta hidastuu, mikä aiheuttaa fibroosia
  • Fibroosi on kovettunutta sidekudosta, joka näkyy ulos appelsiini-ihona

Imukupin imupaine vaikuttaa syvälle, jopa 10 cm syvyyteen, hieronta

  • parantaa verenkiertoa
  • parantaa lymfa- eli imunestekiertoa
  • parantaa ihon väriä ja rakennetta
  • stimuloi lipolyysiä (rasva-aineenvaihduntaa) rasvasoluissa

Imukuppi menetelmä poistaa selluliittia ja lihasjännitystä sekä häivyttää raskausarpia ja hämähäkkisuonia. Parhaimmat tulokset saat säännöllisellä käsittelyllä, myös kotona voit itse jatkaa imukuppikäsittelyitä parantamaan hoitotuloksia.

TOUKOKUUN TARJOUS INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 30 MIN  18 EUROA! (Norm. 30 euroa).

Rentouttava ja tehokkaasti päänalueen ja niskan lihaskireyksien helpottaja. Mikäli kärsit päänalueen kireyksistä tai päänsäryistä suosittelemme kokeilemaan sarjajaksona.

17846296_s-1

 

marika-borg

TUOTETARJOUKSENA: Kaikki meillä myynnissä olevat Viisas Elämä- sarjan kirjat KEVÄTTARJOUKSESSA -20%. Myös yllä olevaa todella piristävää ja omaan elämään eväitä antavaan Marika Borgin kirjaa on vielä saatavilla.

 

Kaikki TOUKOKUUN TARJOUKSET ovat voimassa 01.05. – 31.05. välisenä aikana ja jokaista tarjousta voi ostaa 3 kappaletta henkilöä kohden. Kaikki tarjoukset ovat ostettava toukokuun puolella, jotta niitä voi käyttää myös muiden kuukausien aikana.

Leave a Comment