Hieronta

Palvelut

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tehokas ja samalla rentouttava hieronta. Hieronta kivillä helpottaa kipuja ja avaa lihaksiston jännitteitä rentouttaen samalla voimakkaasti, aina 3 cm syvyyteen asti kudoksessa. Hieronta aktivoi lymfanesteiden ja veren kiertoa parantaen ääreisverenkiertoa, lämmittää, avaa lihasjumettumia sekä helpottaa lihasperäisiä kipuja.

Hieronta aktivoi kehoa vaikuttaen näin kokonaisvaltaisesti sekä fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Kuumakivihierontaa suositellaan etenkin, jos kärsii heikosta ääreisverenkierrosta sekä kroonisista lihasperäisistä kivuista. Hieronta on monipuolisuudessaan hyvä stressin ja jännityneisyyden laukaisija ja auttaa useimpia myös paremman unen saamiseen.

Lämmin bambukeppihieronta

Erilaisten hierontatekniikoiden käyttö ja lämpöiset bambukepit, rentouttavat kehon syvimpiä kerroksia ja edesauttavat kehon tasapainoa. Keppien lämpö tunkeutuu lihasten syviin kerroksiin, vaikuttavat kehon kaikkiin kerroksiin. Hieronta tasapainottaa kokonaisvaltaisuudessaan kehoa sekä mieltä. Kun bambukepit yhdistetään hierontaan, voimistetaan kosketuksen sekä erilaisten hierontatekniikoiden vaikutuksia. Hieronta on erittäin rentouttava ja stressiä poistava. Hieronnan myönteisiä vaikutuksia ovat muun muassa lihasjumitusten ja kivun väheneminen, kuona-aineiden poistumisen nopeutuminen, lihasten ja nivelten joustavuuden lisääntyminen, lymfakierron vilkastuminen, stressin helpottaminen. Voimakas, mutta pehmeä bambukeppi, mukautuu kehon muotoihin, löytäen syvien lihasten kireydet

Suklaahieronta

Rentouttava suklaa hieronta tehdään lämpimällä suklaavoiteella, joka on valmistettu luomuraakasuklaasta, kaakaovoista sekä luomu kookosöljystä. Selkä ja jalat kuoritaan ensin Aloe veraa sisältävällä kuorinta voiteella. Sen jälkeen lämmin suklaasekoitusmassa valutetaan keholle ja laajojen stimuloivat hierontaliikkeet rentouttavat sekä kehon että mielen. Suklaahieronta on lempeä ja kevyin pehmein liukuvin liikkein tehtävä rentoutushieronta. Hieronta kestää 60 minuuttia. Hieronnan jälkeen suklaan tuoksu ympäröi sinua koko loppu päivän ja iho tuntuu ihanan pehmeältä.

Rentouttava, koko kehon suklaahieronta tehdään ihanalla, lämpimällä suklaahierontavoiteella. Lämmin suklaaöljy valutetaan vartalolle, ja laajat hierontaliikkeet rentouttavat niin kehon kuin mielen. Lihakset käsitellään pehmein, liukuvin ottein. Tähän voi vaikka nukahtaa…
Suklaahieronta on kevyt hoito, ja sopii jokaiselle rentouttavaksi arjen katkaisijaksi. Se kestää noin tunnin. Hieronnan jälkeen suklaan tuoksu ympäröi sinua koko loppupäivän!  Uusi tapa nauttia suklaasta!

Hermoratahieronta

Hermoratahieronta on kehittynyt vuosituhansia vanhasta kiinalaisesta hoitomuodosta, joka perustuu meridiaanien eli energiakanavien ja ääreishermoston käsittelyyn.

Ensimmäiset hoitokerrat saattavat lisätä oireita kehon reagoidessa hoitoon. Myönteiset vaikutukset ilmenevät muutaman hoitokerran jälkeen. Se on kokonaisvaltaista hoitoa, joka huomioi poikittaiset ja pitkittäiset hermoradat, isot ja pienet aivot, keski- ja väliaivot sekä aistit.

Hermoratahieronnalla kuntoutetaan ääreishermosto niin hyvin, että saadaan myös keskushermosto ja aivot toimimaan kunnolla, eli niille kuuluvalla tavalla.

Hieronnalla saadaan verenkierto, imunestekierto, aineenvaihdunta, ruuansulatus ja hormonitoiminta elpymään, jolloin keho puhdistuu kuona-aineista. Kehoon saadaan palautettua oma luonnollinen tasapainotila ja herätettyä puolustusmekanismi toimimaan niin, että todellinen paraneminen käynnistyy ja uusien vaivojen ilmaantuminen hidastuu tai estyy kokonaan. Hermoratahieronta on vaihtoehto monille lääkkeille ja hyvä hoito perinteisen lääketieteen rinnalla. Hermoratahieronnalla saadaan apua muun muassa seuraaviin vaivoihin:

päänsärky, migreeni, iskias, selkäkipu, kolmoishermovaivat,unettomuus, väsymysoireet, stressioireet, psykosomaattiset oireet, ruuansulatushäiriöt, imeytymishäiriöt, aineenvaihduntahäiriöt, vatsavaivat, allergia, ihottuma, hengityselinten sairaudet, reuma, diapetes, paniikkihäiriöt, kilpirauhasen toimintahäiriöt jne.

Kiinteyttävä kelmukäsittely / hieronta

Kiinteyttävässä kelmuhieronnassa vartalo ensin puhdistetaan Aloe veraa sisältävällä kevyesti merellisen tuoksuisella puhdistusgeelillä ja sen jälkeen iholle levitetään Aloe vera Body toner kiinteyttävää voidetta ja selluliitti alueita stimuloidaan hieromalla. Sitten alueet vuorataan kelmuilla, joiden alla annetaan voiteen vaikuttaa noin 45 – 60 minuuttia. Tuona aikana hierotaan pään, käsien ja jalkapohjien alueita. Käsittely vilkastuttaa nesteiden kiertämistä ja vilkastuttaa tätä kautta puhdistumisprosessia kehossa ja nesteiden poistumista.

Balance  – tasapainottava kehoterapia

Balance vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä, avaa tunnelukkoja ja vapauttaa kehon muistista niitä asioita, joita et enää tarvitse kehotasolla kantaa mukanasi.  Puhdistaa sekä fyysisesti vähentämällä lihaskireyksiä sekä vilkastuttamalla aineenvaihduntaa että henkisesti rentouttamalla ja lisäämällä kehotietoisuuttasi.  Yhdistyy sekä kiinalaisen että länsimaalaisen hoito ja hieronta perinteen menetelmiä. Taustafilosofiana toimii näkemys kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä kehon ja mielen vaikutuksesta toisiinsa erottamattomasti myös hyvinvointiimme ja terveyteemme liittyvissä asioissa.

AJARA- intialainen kohottava kasvo- ja päähieronta

Ayurvedinen Facelift- hieronta. Luonnollinen Ayurvedinen facelift-hieronta koostuu erilaisista hierontatekniikoista ja eri pisteiden käsittelyistä, joita on käytetty perinteisessä ayurvedisessä terveyden ja kauneudenhoidossa vuosituhansia. Nämä tekniikat parantavat ihonväriä, poistavat myrkkyjä, häivyttävät juonteita ja ryppyjä, tasapainottavat mieltä ja auttavat ylläpitämään yleistä terveyttä. Hieronta hoitaa ihoa ja syviä kudoksia hienoilla ja lempeillä käsi- ja sormikäsittelyillä.

Hieronnan tavoitteena on lieventää lihaskireyksiä kasvojen, pään, niskan ja kaulan alueella, vilkastuttaa neste- ja verenkiertoa, rentouttaa, auttaa uudistamaan ihon joustavuutta lemoeästi kiinteyttämällä ja lisäämällä ihon notkeutta ja liikkuvuutta.

Ajara- kasvo- ja päähieronnan on rentouttava ja tehokas yksittäin otettuna, mutta hoidon tavoitteet saavutetaan parhaiten hoitojaksolla, jossa aluksi on 4 kertaa viikon välein ja sitten jatko kerran 4 – 6 viikon välein.

Klassinen/urheiluhieronta

Hieronta on pehmytkudosten systemaattista käsittelyä, jolla pyritään aina tiettyihin vaikutuksiin elimistössä. E.A.G. Kleenin määritelmä: Hieronta on hoitotarkoituksessa suoritettavaa pehmyt kudoksiin kohdistuvaa painamista, joka tapahtuu sivelyjen, hankausten, pusertelujen ja erilaisten taputusten muodossa.

Kilpa- ja kuntourheilun tehokas harjoittelu asettaa kehon toiminnoille erityisvaatimuksia. Keho tarvitsee riittävästi lepoa toipuakseen harjoittelun aiheuttamasta rasituksesta. Kehon palautumista harjoituksista voidaan nopeuttaa levon lisäksi lihashuollon tukitoimilla, joita ovat hieronta, alku- ja loppuverryttely sekä venyttely. Hieronnalla saadaan tarkasti pienetkin lihaskovettuma-alueet käsitellyksi ja eri otteita käyttämällä myös venytettyä. Hierontaa voidaan käyttää apuna kehon yleisen rentoutumisen saavuttamiseksi, lihaskudosten jännitysten poistamiseksi ja toisaalta se voidaan kohdistaa tiettyihin ongelma-alueisiin tarpeen mukaan. Näin voidaan saavuttaa tasapainoinen ja optimaalinen toipuminen sekä henkisesti että fyysisesti.

Biolifting kasvohemmottelu

Tehokas ja rentouttava kasvohemmottelu, jossa kasvojen iho puhdistetaan, kuoritaan ja laitetaan kiristävä ja ihoa elvyttävä kasvonaamio. Naamion puhdistamisen jälkeen kasvojen iholle hierotaan ihanaa Aloe veraa sisältävää seerumia sekä ns. Tuhkimon tippoja, jotka elvyttävät kasvojen ihoa. Kasvojen alue ja päänaluetta hierotaan käsittelyn yhteydessä ja yhteisvaikutus on ihanan rentouttava ja samalla virkistävä kokemus. Kasvohemmottelun kesto on noin 60 min.

Yrttinyyttikasvohieronta ja kosteuttava kasvojenhemmottelu

Luonnon ihanat yrtit aktivoituvat höyryn lämmössä ja luonnon öljy vapautuu yrttinyyteistä hellien ihoasi rentouttaen ja hemmotellen aistejasi luonnon antimilla. Lihasten tukokset vapautetaan ja uusi tuore elinvoima virtaa kehosi läpi! Anna Aasiasta lähtöisin olevan hoitomuodon ja eteerisesti vaikuttavien yrttinyyttien yrttien helliä kasvojasi ja mieltäsi! Hemmottelussa ensin kasvot syvä puhdistetaan ja kosteutetaan puhtaalla Aloe vera geelillä. Tämän jälkeen kasvojasi hierotaan haudutetulla yrttinyytillä.

Hemmottelu kestää 45 min.

Kosteuttava kasvohemmottelu

 Kosteuttavassa kasvohemmottelussa kasvot syvä puhdistetaan ja käytetään Aloe vera geelistä muodostuvaa kosteuttavaa kasvonaamiota. Ihoa virkistävä ja kosteuttava vaikutus.

Hemmottelua on saatavilla 30 minuutin ja 60 minuutin pituisina.

Ravitseva kasvohemmottelu

Ravitsevassa kasvohemmottelussa kasvot syvä puhdistetään ja käsitellään Propolis- voiteella, joka ravitsee ja hoitaa väsynyttä ihoa. Ihoa elvyttävä ja kosteuttava vaikutus.

Hemmottelua saatavilla 30 minuutin ja 60 minuutin pituisina.

Wellness – Painonhallinta ryhmä – valmennus
Aluksi 9 viikon ajan kerran viikossa ryhmän kokoontuminen, jossa mitataan mittanauhalla sovituista kohdista kehoa ja paino punnitaan. Näin voidaan seurata tavotteiden onnistumista.  Tavoitteena on askel askeleelta tehdä muutoksia arkeen, jotka auttavat lisäämään kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tavoitteena ei ole pelkästään painonputoaminen vaan hyvän olon lisääminen kaikin puolin elämässä. Jokainen ryhmäläinen saa sekä vertaistukea muista samanlaisessa muutosprosessissa olevilta ryhmäläisiltä sekä henkilökohtaista valmennusta omaan tilanteeseen sopivalla tavalla. Yhteisissä tapaamisissa on joka kerta uusi teema, josta on ensin teoriaa ja kotitehtäviä seuraavalle kerralle ja loppu aikana on yhteistä keskustelua ja valmistautumista seuraaviin askeliin. Jokaisesta itselle asetetusta pienen askeleen onnistumisesta saa joko hyvinvointiin liittyvän kirjan, tuotteen tai hemmottelu hieronnan palkinnoksi onnistumisesta. Ryhmäläiset saavat myös edullisemmin painonpudottamiseen liittyviä hierontoja ja hemmotteluita sekä osallistumismaksu Wellfit- liikuntaan on 50% pienempi kuin muilta osallistujilta.

Painonhallinta – yksilövalmennus

Sisältää ratkaisukeskeistä valmennusta, seurannan tavotteiden saavuttamisesta, onnistumisista palkinnon, halutessa tietoa Forever fitness tuotteista sekä painonpudotuksen apuvälineenä toimivista luonnonmukaisista ravintolisistä.

 

Wellfit- ryhmäliikunta tunti

60 minuuttia kestävä pienryhmä liikuntatunti. Alkulämmittelyt muodostuvat perinteisistä terveys kung fu liikkeistä sekä eri kamppailulajien liikkeistä. Lihaskuntoa vahvistetaan välineiden ja kehonpainoa apuna käyttäen circuit -tyyppisesti eri liikkeitä vaihtamalla. Lopussa on syvävenyttelyä ja rentoutusta. Ohjaaja auttaa venyttävien liikkeiden avulla kaikkia yksilölillisesti rentoutumaan. Loppurentuksen aikana myös kevyttä hierontaa kaikille. Tunti soveltuu vaativuustasoltaan aloittelijoista vaativaan tasoon. Liikkeet muokataan soveltumaan kuntotason ja liikkumismahdollisuuksien mukaisesti jokaiselle osallistujalle yksilöllisesti. Mukaan mahtuu vain rajoitettu määrä, joten ennakkoilmoittautumalla varmistat paikkasi.

Circuit tyyppinen kehon hallintaa, kehon huoltoa ja lihaskunnon kohentamista sisältävä liikuntatunti.

Venyttely – ja rentoutus tunti

Tunnilla keskitytään kehon lämmittelemiseen, liikkuvuuden lisäämiseen ja venyttelyyn. Tunnin lopuksi on syvärentoutus, jonka aikana keho pääsee palautumaan rauhassa ja löytämään jälleen oikeat asennot vähentäen kireyksiä ja jäykkyyttä. Lempeä ja samalla tehokas tunti – ryhmässä venyttely on usein monelle hauskempaa ja keskittyminen liikkeisiin helpompaa kuin yksin tehdessä. Tunti on rakennettu asiakkaiden toiveista – tule sinäkin mukaan!

 

 

 

Leave a Comment